mandag 24. januar 2011

Ny konkurranse!

Vi har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger og innspill til "Inspirasjonskalenderen 2011", det synes vi er utrolig hyggelig. Tusen takk også til dere som følger oss både her på bloggen og på Facebook "Inspiratene". Vi ønsker jo at så mange som mulig skal få høre om kalenderen og Bloggen vår, så vi trenger fremdeles litt reklamehjelp fra deg og dine venner! :o)
Det nærmer seg "deadline" for neste års kalender; "Inspirasjonskalenderen 2012" så dersom du har noen tips til oss, ris eller ros med tanke på hva du mener bør være med i kalenderen så får du et ekstra lodd (mao. ekstra vinnermulighet!!), send innspillet enten her på bloggen eller på mail til hannefo@online.no.
 Vi lodder ut et eksemplar av "Inspirasjonskalenderen 2011" og reglene er som følger:

1 lodd for å skrive en hilsen,
1 lodd for å linke,
1 lodd for å legge seg som følger (eller for allerede å være følger),
1 lodd for å komme med tips.

Skriv i kommentaren din hvor mange lodd du skal ha så regner vi ikke feil! ;o)

Trekning blir ca. mandag 7. februar!
Ønsker dere en deilig uke så lenge!
Klem HC :o)

søndag 16. januar 2011

Vinterland..

Jeg har gått tur og luftet mine fantastiske rosa votter som jeg fikk fra Ingrid til jul. De er laget på Svalbard av "Frøken Jakobsen" og har merket "Spitsbergen in my heart". Nydelige!

Planen var å gå tur og lete etter vårtegn..
I overkant optimistisk, jeg vet.... :-D

Dette kan vel ikke akkurat kalles et vårtegn??
Første stopp var for å levere kakao til 7 åringen i snøhulen hennes!
Måtte lete litt etter henne men jeg fulgte ropene hennes og fant henne bak huset. Hun hadde hoppet i snøen fra taket på lekestuen og sto bom fast i den dype snøen. Da var det godt å bli trøstet med kakao! :o)

Jeg tuslet videre, og etter over en time utendørs må jeg bare konstatere at det var lite vårtegn, men likevel mye vakkert å se.
Ha noen deilige januardager!
Klem HC :o)

PS: Nå kan du vinne en "Inspirasjonskalender 2011" på vår Facebook side "Inspiratene"! Og snart skal vi også ha en konkurranse her på bloggen! Få med vennene dine og bli med! :o)

fredag 14. januar 2011

2011..

Det ble en fryktelig lang "julebloggferie" gitt. Men nå er hverdagen tilbake. Ett helt nytt år har begynt og ligger der åpent med nye muligheter. Jeg gleder meg!
Jeg ser tilbake på et et år der jeg har fått kjenne på litt frustrasjoner og gleder.

Frustrasjon over å oppdage sårbarheten når kroppen ikke fungerer som den skal, over musearmen og påfølgende langtidssykemelding, og irritasjonen når hverken jobb eller hobbier jeg elsker kan uføres. Alt har gjort meg noen erfaringer rikere.
Gleden over alt det andre som fungerer! Alt jeg har; min familie, vennskap og et liv i ett land som gir meg muligheten til å leve et trygt og herlig liv. Jeg er så usigelig takknemlig og kjenner at jeg gleder meg til et nytt år, og som alltid er jeg helt overbevist om at dette året blir det aller beste så langt!
Fantastisk! :-D

Vi er ferdige med en vervekampanje på vår Facebook side "Inspiratene" og kommer snart til å lansere en ny både på FB og her på Bloggen, så følg med!

Tusen takk for hyggelig kommentarer fra deg "Hanne" som har skrevet så fint om oss på Bloggen din " pludrehanne ". Kjempehyggelig! :o)

Ønsker dere alle en herlig uke og et fantastisk nytt år!
Måtte alle dine drømmer oppfylles!
Nyttårsklem fra oss ;o)

- Hvordan ønsker du å bruke det nye året ditt?


"Minst en gang om dagen bør vi høre en liten sang, lese et godt dikt,
se et vakkert bilde, og - om mulig
 - si et par fornuftige ord."

(Johann Wolfgang von Goethe)