søndag 19. september 2010

Endelig..

Jeg har et ferdig eksemplar av "Inspirasjonskalenderen 2011" i fanget og sitter og blar gjennom den. Med unntak av noen småting (spiralen skulle vært litt mindre og vi skulle hatt perforerte hjørner, noe vi regner med blir endret i 2012- kalenderen)
så er vi veldig fornøyde.
"Inspirasjonskalenderen 2011" er rosa med sort skrift og det synes vi ble veldig fint. Vi tror den blir lett synlig i butikkhyllene så du enkelt kan finne den, og i tråd med innholdet er det jo en mer inspirerende farge enn kanskje sort er, som det "Inspirasjonskalenderen 2010" har? Vi er lovet at den skal ligge i butikkhyllene til bokhandlerne (f.eks. Ark- kjeden) i løpet av en uke eller to og vi håper du vil like den? Kanskje er det en ide til årets julegave til venner og familie? Gi oss gjerne tilbakemeldinger det setter vi stor pris på, og spør oss om det er noe du lurer på.

Ha en strålende uke så lenge.
Klem HC :o)

2 kommentarer:

  1. No løper jeg til bokhandleren for å spørre etter "Inspirasjonskalenderen 2011" :-)

    SvarSlett
  2. Kjempehyggelig å høre. :o) Forlaget sa at de skulle ligge klare til salg ute i butikkene i løpet av de siste par ukene, men jeg har ennå til gode å se den i noen av mine "nær-bokhandlere", så de ligger nok i pappesker rundt omkring. Vi gleder oss til å se den i bokhyllene og er spente på om folk vil like den. Ha en strålende høst så lenge! Klem Hanne Ch. :o)

    SvarSlett