fredag 8. oktober 2010

Konkurranse!!

Inspiratene skal ha sin første konkurranse! Jippi! :o)
Vi har jo lyst til at så mange som mulig skal få høre om kalenderen og Bloggen vår, så vi trenger litt "reklamehjelp" fra deg og dine venner!? :o)

Vi lodder ut et gratis eksemplar av
"Inspirasjonskalenderen 2011"!
Reglene er som følger:
1 lodd for å skrive en hilsen,1 lodd for å linke og 1 lodd for å legge seg som følger (eller for allerede å være følger).

Tid for trekning kommer vi tilbake til, vi vil gjerne ha observert de første kalenderne i butikkhyllene før vi trekker en vinner, men vi regner med det er snakk om en til to uker.
Lykke til!
Klem fra Inspiratene! :o)

8 kommentarer:

 1. Hei

  Jeg vil gjerne være med i konkurransen
  og har innlegg på min blogg, jeg er følger av bloggen deres og no legger jeg igjen en liten hilsen til dere :-)

  Ha en fin kveld og lykke til med konkurransen

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Jeg fant dere via Vibeke sitt blogginnlegg (så dette funker jo). Har også lyst til å eie et eksemplar av inspirasjonskalenderen. Jeg trenger virkelig inspirasjon i hverdagen til å klare å gjennomføre min livsstilsendringsprosjekt. Har nå også lagt meg til som følger av bloggen :)

  SvarSlett
 3. Heia . Så flinke dere er,jeg er imponert :-). Klem Gro S

  SvarSlett
 4. Hei, jenter
  Jeg vil være med på trekningen på den supre kalanderen deres :O) Klem Annica B

  SvarSlett
 5. Hei hei :)
  synes det e supert at dokker gjør dette for å markedsfør dokker sjølv, for det va en superfin kalender :D har reklamert til alle mine venner!

  vil gjerne være med i trekningen av en kalender :)

  Hilsen Tina Mari :)

  SvarSlett
 6. Hei. Nå har jeg lagt inn en hilsen og håper jeg er med i trekningen av en ny kalender:-) Den forrige var veldig bra og jeg har brukt den hver dag på jobb, lest dagens tekst for kolleger som etterhvert holder seg for ørene når jeg åpner boka... "her kommer hun med gullkornene".. Så jeg elsker den. Klem svigermor

  SvarSlett
 7. Hei hei:)Må bare få si kor utrolig stolt av deg Hanne:) Kjempeflink e du:)Bare så synd at jeg ikke fikk med med den forige:( Stor klem! Hilsen Aina S

  SvarSlett
 8. Kor flenk du e Hanne :0) Klæm Wenche

  SvarSlett