mandag 24. januar 2011

Ny konkurranse!

Vi har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger og innspill til "Inspirasjonskalenderen 2011", det synes vi er utrolig hyggelig. Tusen takk også til dere som følger oss både her på bloggen og på Facebook "Inspiratene". Vi ønsker jo at så mange som mulig skal få høre om kalenderen og Bloggen vår, så vi trenger fremdeles litt reklamehjelp fra deg og dine venner! :o)
Det nærmer seg "deadline" for neste års kalender; "Inspirasjonskalenderen 2012" så dersom du har noen tips til oss, ris eller ros med tanke på hva du mener bør være med i kalenderen så får du et ekstra lodd (mao. ekstra vinnermulighet!!), send innspillet enten her på bloggen eller på mail til hannefo@online.no.
 Vi lodder ut et eksemplar av "Inspirasjonskalenderen 2011" og reglene er som følger:

1 lodd for å skrive en hilsen,
1 lodd for å linke,
1 lodd for å legge seg som følger (eller for allerede å være følger),
1 lodd for å komme med tips.

Skriv i kommentaren din hvor mange lodd du skal ha så regner vi ikke feil! ;o)

Trekning blir ca. mandag 7. februar!
Ønsker dere en deilig uke så lenge!
Klem HC :o)

4 kommentarer:

 1. har flere ganger anbefalt boken på bloggen min og dere kommenterte en gang da dere hadde funnet linken på google. stå på videre :))

  treningsplan er et tips jeg har som kan være med i neste års bok. og kanskje lister for å skrive opp adresser eller telefonnumre og slikt!

  SvarSlett
 2. Hei jeg er med på trekningen. Eva H

  SvarSlett
 3. Plutselig er jeg også med i trekningen;))) ÅÅÅÅ jeg må bare ha den !!!Eva Kristin.

  SvarSlett
 4. Jeg har fremdeles ikke funnet boka mi som jeg savner hver dag! Kolleger er underernært på gullkorn, jeg har ikke struktur på møter og alt blir egentlig bare kaos. Vil ha en ny!!!! Nå er jeg vel med i trekningen? Astrid J

  SvarSlett