onsdag 18. mai 2011

Du er verdifull..

Hvem bestemmer hva du skal føle?
Tar du deg ofte nær av hva andre sier og mener om deg? Ofte velger vi å huske det negative men glemmer de positive tingene. 
Let etter det positive, alltid!
Seddelen..
En velkjent taler startet en av sine seminarer med å holde opp en 50-krone seddel mens han spurte: "Hvem vi ha denne seddelen?"
Flere rakk opp hånden, og han fortsatte: "Jeg vil gi denne seddelen til en, men først vil jeg gjøre noe med den." Han krøllet seddelen sammen til en kule. Så spurte han: "Er det fremdeles noen som vil ha den?" Flere rakk opp hånden igjen.

Så tok han seddelen, la den på gulvet og tråkket den ned i det skitne gulvet. Seddelen var nå både skrukkete og skitten. "Er det fremdeles noen som vil ha den" spurte han, og flere hender gikk i været.

"Mine gode venner, i dag har dere lært en verdifull lekse. Uansett hva jeg gjør med denne seddelen, er det noen som vil ha den. Det er fordi dere vet at verdien av den er uforandret selv om den er både skitten og skrukkete.

Mange ganger i våre liv blir vi "krøllet sammen" eller tråkket ned i skitten, på grunn av avgjørelser som blir tatt og omstendigheter som dukker opp. Vi føler oss kanskje verdiløse. Uansett hva som hender vil du aldri miste din verdi.

Du er verdifull og spesiell, glem aldri det."
(Vandremail)

Ha en fin uke og ta godt vare på deg selv!
Klem HC :o)

1 kommentar: