torsdag 8. september 2011

Endelig!!

Jeg sitter med ett rykende ferskt eksemplar i fanget av "Inspirasjonskalenderen 2012" sendt til meg fra Almanakkforlaget i dag! Jippi!

Sånn ser babyen ut! Er den ikke fiiin? ;o)
2012 kalenderen har fått en noe mindre spiral, så den lettere får plass i vesken din! Dessverre klarte trykkeriet heller ikke i år å lage "perforerte hjørner", så også i år må du rive selv ;o),  men alt det andre er vi veldig fornøyde med. Du vil selvfølgelig finne sitater, oppmuntringer, Arnes Solheims morsomme tegninger, noe til ettertanke og mye plass til å notere dagens gjøremål eller planer for framtiden. Alt vi mener en kalender bør ha, pluss litt til!!


Snart ligger kalenderen i en bokhandel nær deg. Vi kommer med informasjon så snart vi får info fra forlaget om hvor du kan kjøpe årets julegave til deg selv eller en god venninne! Hva med å foreslå det som et tips til julegave til de ansatte for arbeidsgiveren din?

Også i år vil du få muligheten til å få et gratiseksemplar i posten! Følg med på Facebook eller her på bloggen så kommer det informasjon ganske snart om våre "Give aways" og hvordan du er med i trekningen!

Ha noen strålende høstdager så lenge!
Hilsen Inspiratene!
HC :o)

PS: Ikke glem å dele informasjonen og siden her med dine Facebook-venner, da blir vi så GLADE!! ;o) 


2 kommentarer: