onsdag 12. oktober 2011

Give Away- Inspirasjonskalenderen 2012

Da er kalenderen observert i salg i diverse bokhandlere og det feirer vi med å gi bort tre stk. kalendere! Dersom du vil ha ett gratis eksemplar av ”Inspirasjonskalenderen 2012” til deg selv eller kanskje for å gi bort i julegave så er det bare å legge igjen en kommentar og si  at du vil være med i trekningen, enten her på Bloggen eller på Facebook. Husk din mailadresse hvis du er ”anonym” på bloggen!

Dersom du har observert kalenderen i salg i din bokhandel så fortell gjerne i hvilken butikk så få vi se hvor den selges, men det påvirker ikke trekningen. Er du en god venn, tips dine venner, kanskje de også vil ha muligheten til å vinne en til seg selv eller for å gi bort i gave? Kanskje det er du som får den i presang? ;o) Trekning er om ca. en uke!
Lykke til!

7 kommentarer:

 1. HURRA, endelig er den i salg, og jeg takker selvfølgelig ikke nei til å kunne være en av dem som får kalenderen gratis. Syns den er kjempebra og jeg skal ha den uansett om det blir gratis fra dere eller om jeg kjøper den. Blir min tredje ;-) Superbra!

  SvarSlett
 2. jippiiii!!!

  Jeg vil gjerne være med i trekningen!

  Kalenderen er supert følge i hverdagen og det ville være kjempemoro å være så heldig og vinne en kalender. Jeg var så heldig å vinne 2011 kalenderen dere loddet bort :-)

  Ha en super dag :-)

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne vinne en!!! Bruker 2011-kalenderen hver dag :)

  SvarSlett
 4. Jeg vil også ha en! Har akkurat kjøpt en, men dette er jo en super gave til en god venninne! Så send meg en da vel!

  (Jeg prøvde å kommentere via bloggen min MysHus, men får feilmelding. Må derfor være "anonym"). Mailadresse er myleneca@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker meg en kalender. Ellinor M
  ellinor.markhus@sas.no

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Vet dere hvor jeg kan få kjøpt denne kalenderen?

  SvarSlett
 7. Så den på Tanum øverst på Oslo City. Ønsker meg den sååå mye. Den er bare helt topp!

  SvarSlett